Ophalen van autowrakken 7 dagen op 7

Indien u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor het ophalen van autowrakken, zowel in Grobbendonk als elders in Vlaanderen, dan is JD Metal de ideale keuze.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche zijn wij een betrouwbare opkoper en ophaler van beschadigde voertuigen. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om een naadloze en efficiƫnte service te bieden aan al onze klanten, zowel particulieren als bedrijven. Bij JD Metal kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor het ophalen van autowrakken, met een bewezen staat van dienst in de sector.

Een snelle dienstverlening en een correcte prijs

Indien u in het bezit bent van een afgedankt voertuig, zoals een auto, minibus, bestelwagen, terreinwagen, of aanhangwagen, dat kampt met aanzienlijke schade of technische problemen en u overweegt om er vanaf te komen, dan staan wij tot uw dienst. Wij bieden u graag een vrijblijvende evaluatie van de waarde van uw voertuig en garanderen altijd een eerlijke prijs voor uw wagen.

Onze dienstverlening omvat het ophalen van uw voertuig, ongeacht de staat ervan. Met behulp van onze eigen vrachtwagen, uitgerust met een kraan, zijn wij in staat om uw wrak op te takelen en op te halen, niet alleen in de regio Grobbendonk, maar ook in heel Vlaanderen. Bij JD Metal zetten wij ons in om het proces van het verkopen van uw afgedankte voertuig zo vlot en probleemloos mogelijk te maken, terwijl wij u een eerlijke prijs bieden voor uw wagen.

Erkend vervoerder van OVAM

Wij bieden niet alleen onze diensten aan voor het ophalen van autowrakken, maar we zijn ook gespecialiseerd in het meenemen van tractors, landbouwvoertuigen en diverse werktuigen. Zelfs op moeilijk toegankelijke plaatsen, zoals smalle garages of carports, schrikken we niet terug. Onze professionele aanpak stelt ons in staat om zelfs in de meest uitdagende omstandigheden uw voertuigen en materialen op te halen.

Bij JD Metal staan we ook bekend om onze milieuvriendelijke werkwijze. Als er nog olie of brandstof aanwezig is in de voertuigen of materialen die we ophalen, zorgen we voor een ecologische en verantwoorde verwerking. Wij zijn erkend als ophaler door OVAM en voldoen aan alle regelgeving met betrekking tot het demonteren en recyclen van oude voertuigen.

Indien gewenst, kunnen we een vernietigingsattest verstrekken, wat aantoont dat uw voertuig of materiaal op een gecontroleerde en wettelijke manier is vernietigd. Dit biedt u gemoedsrust en bevestigt dat alles volgens de geldende normen is afgehandeld.

Wist u trouwens dat wij al sinds 2012 bekend staan als betrouwbare opkoper van oud ijzer en het ophalen van oude metalen? Mocht u meer informatie willen of een afspraak willen maken voor onze diensten, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn.