Ophaling oude metalen

Hebt u oud ijzer of een autowrak dat u kwijt wil? Wij zijn al meer dan 10 jaar gekend voor onze snelle en ijzersterke service als het over oude metalen gaat.

Opkopen en ophalen van oude metalen in heel Vlaanderen

Bent u op zoek naar een betrouwbare schroothandelaar voor het laten ophalen van oude metalen, zowel in Grobbendonk als in heel Vlaanderen? Dan is JD Metal de juiste keuze voor u. Ons bedrijf heeft een gevestigde reputatie en geniet het vertrouwen van talloze klanten, wat meteen getuigt van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Of u nu particulier bent of een bedrijfseigenaar, wij zijn er om aan uw behoeften te voldoen. Onze betrouwbaarheid en professionaliteit maken ons tot een waardevolle partner voor het ophalen van oude metalen in Grobbendonk en daarbuiten. Bij JD Metal staan we garant voor een service die u kunt vertrouwen en waarop u kunt rekenen, ongeacht de omvang van uw project.

Alle ferro metalen en non-ferro metalen

Zaakvoerder Dave Janssens staat persoonlijk klaar om zowel grote als kleine hoeveelheden ferro metalen en non-ferro metalen op te halen met behulp van zijn goed uitgeruste vrachtwagen. Binnen de categorie ferro metalen vallen alle soorten oud ijzer en alle gerelateerde ijzerlegeringen die we graag van u overnemen. Non-ferro metalen, zoals koper, lood, zink, inox en aluminium, behoren eveneens tot ons opkoopassortiment. Daarnaast zijn we ook in staat om elektriciteitsbekabeling op te halen en te verwerken.

We willen u er wel op wijzen dat we geen witgoed, zoals koelkasten of diepvriezen, kunnen accepteren voor ophaling. Bij JD Metal richten we ons op het efficiënt en verantwoord verwerken van metalen, en we waarderen uw begrip en medewerking bij het scheiden van materialen voor verwijdering. 

Een faire prijs gebaseerd op het gewicht

Als u een hoeveelheid heeft van minder dan 300 kilogram, bieden wij een gratis ophaaldienst aan in heel Vlaanderen. Voor grotere hoeveelheden schroot bieden wij eerlijke prijzen aan, waarbij snelheid onze belangrijkste troef is.

In de ruime regio van Grobbendonk zorgen we ervoor dat alles nog dezelfde dag wordt opgehaald, zodat u snel van uw materialen af bent. Voor klanten in de rest van Vlaanderen vragen wij om één dag van tevoren contactmet ons op te nemen om een ophaalafspraak te plannen.

Wist u trouwens dat we bij JD Metal ook gespecialiseerd zijn in het ophalen van autowrakken? Of u nu vragen heeft of een afspraak wilt maken, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We verwelkomen u graag als klant en staan klaar om u te helpen.